Øvelsen starter her: 10:05
Bliv certificeret i NLP som NLP Practitioner? NLP Practitioner uddannelse online fjernundervisning hjemmefra!
Se mere her: https://devotionemotion.dk/nlp-practitioner-online-fjernundervisning/
Ved Devotion Emotion har jeg fuld forståelse for at ikke alle har mulighed for at komme til Flensborg og få direkte undervisning. Derfor har jeg brugt flere år på at skabe et dybdegående video-forløb, der ganske enkelt tillader dig at lære NLP hjemmefra via fjernundervisning samt certificerer dig som NLP Practitioner.
Vil du arbejde med NLP og have dine egne klienter?
Vil du lære mere om indflydelse og påvirkning af andre?
Vil du fordybe dig i din egen personlige udviklingsrejse og bruge NLP privat?

En baggrund indenfor NLP er respekteret i mange forskellige kredse og bør ikke undervurderes på dit CV. Du vil opnå høje færdigheder i NLP indenfor: Kommunikation, coaching, problemløsning og organisationsudvikling samt meget mere.

Omkring videoen:
Dette er en meget kraftfuld selvhypnose NLP øvelse, der kan være støttende i utrolig mange livssituationer. Der er utrolig mange fordele ved denne øvelse. Så længe du udfører øvelsen vil du kunne håndtere mange forskellige udfordringer og hvis udfordringerne eventuelt kommer igen senere kan du blot lave øvelsen igen. Jo mere du træner øvelsen nu nemmere vil det være for dig i fremtiden. Fordelen er ganske enkelt ved at lave denne øvelse kan hjernen kun arbejde i nutid, og dermed kan du ikke føle begrænsning eller indre blokeringer såsom lavt selvværd, angst tvivl mm. Når du flere gange grundigt har trænet øvelsen kan du bruge denne teknik i din daglige kommunikation på en mere fri måde. Med denne øvelse kan du også forstærke “Remote viewing”, der er en veldokumenteret egenskab, som tidligere blandt andet har været brugt i forbindelse med udenlandske efterretningstjenester såsom CIA. Det er en veldokumenteret menneskelig, naturlig egenskab, der gør det muligt at kunne fornemme ting man ikke kan se og ting, der altså er langt væk.

Fordelene ved denne kraftfulde teknik er følgende:

Overkom nervøsitet
Overkom usikkerhed
Overkom angst
Overkom frygt
Overkom bekymringer
Negative indre blokeringer
Fjern ustøttende tanker om fortiden
Fjern ustøttende tanker om fremtiden
Dine sanser vil blive forstærket
Du vil kunne kalibrere/indfange endnu mere information når du kommunikere.
Med dyb træning vil du have en fornemmelse af at kunne opfange hvad der er bag ved dig.
“Remote viewing” gennem kalibrering.
“Time distortion” Tidsforvrængning

#SimonDevotionEmotion #NLP #Hypnose